Gloednieuw restaurant

Gelegen in The CORNR Hotel

Welkom op de jobsite van Cornerstone!

Welkom op de jobsite van Cornerstone! Deze groeiende Horeca groep baat The CORNR Hotel, Hotel Uilenspiegel, Smak & Saga Apérobar en Belgo restaurant uit. En dat smaakt naar meer. In juli '23 opent het gloednieuwe restaurant onder The CORNR Hotel!

Onze groeiende groep is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die deel willen uitmaken van ons topteam! Wanneer klantenbeleving en oog voor detail maar ook een goede teamsfeer met leuke collega's voor jou belangrijk zijn, dan ben je aan het juiste adres! Kijk snel hieronder voor onze huidige vacatures.

RESTAURANT The CORNR - OPENING JULI 2023

Het restaurant van The CORNR Hotel opent in juli '23. Hiervoor zoeken we nog gemotiveerde medewerkers om mee het restaurant vorm te geven en te doen groeien. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van de opstart van een restaurant met een modern en gewaagd concept! Kijk snel hieronder:

Uniek kader - uniek menu

Vergeet het traditioneel restaurant. Vurig! Smaakvol! Sfeervol! Gezellig! Deze totaalbeleving wordt meer dan een eetervaring. Uniek interieur, diverse kaart waarin sharing en cocktails centraal staan, inspiratie en ingrediënten die we internationaal hebben gezocht. Heb jij een passie voor lekker genieten? Ga jij graag op reis? Werk je graag in een modern, gezellig kader? Zeker niet aarzelen, we horen graag van jou!

Uniek kader - uniek menu

Kijk snel naar onze huidige vacatures en versterk ons team!

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Waarom werken bij Cornerstone (The CORNR Hotel)

Deel van een sterk team

Bij Cornerstone wordt je deel van een sterk team. Onze medewerkers gaan elke dag opnieuw volop voor kwaliteit en klantenbeleving. Een goede sfeer, toffe collega's waarop je kan rekenen, daar kan je zeker van zijn. Elk van hen is een essentieel deel voor ons succes!

Correcte verloning

Bij Cornerstone geloven we rotsvast in een lange termijn relatie met elk van onze medewerkers. Op die manier bereik je samen het meest. Stiptheid en passie gaan hand in hand met een correcte verloning: Brutoloon, extralegale voordelen, stipte betaling. We geloven in een goede werk-privé balans en stellen ons dan ook graag flexibel op.

Moderne werkomgeving

Werken in een gloednieuw hotel, het is een ervaring. Of het nu is in de hypermoderne keuken of in de luxueuze kamers, de werkdag verloopt veel aangenamer. Kom het zelf ontdekken!

Work hard - Play hard

Bij Cornerstone geven we de medewerkers graag de mogelijkheid om opleidingen te volgen, dit kan zelfs betaald! Daarnaast plannen we ook geregeld een leuke teambuilding activiteit om de collega's ook buiten het werk beter te leren kennen.

Ga op zoek naar de beste versie van jezelf!

Graag helpen we je mee ontplooien naar de beste versie van jezelf. In een opbouwende, positieve omgeving zijn er geen limieten! Constructieve collega's, aanspreekbare leidinggevenden, fouten zijn er om te groeien.

Kan jij ons helpen om deze belofte waar te maken? Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe state-of-the-art project? Solliciteer dan snel

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?