Welkom op de jobsite van Cornerstone!

The CORNR Hotel

Welkom op de jobsite van Cornerstone!

Welkom op de jobsite van Cornerstone!

Deze groeiende Horeca groep uit Nieuwpoort baat sinds 2022 het moderne viersterren hotel The CORNR Hotel uit. Op dezelfde locatie ligt ook Nobla restaurant, een nieuw restaurant waar sfeer in een uniek kader centraal staat. Hotel Uilenspiegel in de winkelstraat in Nieuwpoort-Bad wordt ook door Cornerstone uitgebaat. Op de Zeedijk kan je Belgo restaurant en apérobar Smak & Saga vinden. Kortom een heel veelzijdige groep met een waaier een opportuniteiten.

Onze groeiende groep is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die deel willen uitmaken van ons topteam! Wanneer klantenbeleving en oog voor detail maar ook een goede teamsfeer met leuke collega's voor jou belangrijk zijn, dan ben je aan het juiste adres! Kijk snel hieronder voor onze huidige vacatures.

Huidige vacatures en spontane sollicitaties:

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Waarom werken bij Cornerstone (The CORNR Hotel)

Deel van een sterk team

Bij Cornerstone wordt je deel van een sterk team. Onze medewerkers gaan elke dag opnieuw volop voor kwaliteit en klantenbeleving. Een goede sfeer, toffe collega's waarop je kan rekenen, daar kan je zeker van zijn. Elk van hen is een essentieel deel voor ons succes!

Correcte verloning

Bij Cornerstone geloven we rotsvast in een lange termijn relatie met elk van onze medewerkers. Op die manier bereik je samen het meest. Stiptheid en passie gaan hand in hand met een correcte verloning: Brutoloon, extralegale voordelen, stipte betaling. We geloven in een goede werk-privé balans en stellen ons dan ook graag flexibel op.

Zon & zee zonder zorgen

Ons hotel bevindt zich op 75 m van het strand van Nieuwpoort, de new kid on the block langs de Belgische kust. Dat wordt dus werken op een boogscheut van zee. In een sfeer die kwaliteit en huiselijkheid uitstraalt. Want zowel onze businessgasten als de toeristen willen volop genieten van de unieke sfeer van een kusthotel. Van het inchecken tot het uitchecken. Van ontbijt tot avondmaal. Van de kamer tot de fitness en van de wellness tot het dakterras met stadstuin. Ook voor ons team zorgt deze aangename sfeer voor extra werkplezier en -voldoening.

Moderne werkomgeving

Werken in een gloednieuw hotel, het is een ervaring. Of het nu is in de hypermoderne keuken of in de luxueuze kamers, de werkdag verloopt veel aangenamer. Kom het zelf ontdekken!

Work hard - Play hard

Bij Cornerstone geven we de medewerkers graag de mogelijkheid om opleidingen te volgen, dit kan zelfs betaald! Daarnaast plannen we ook geregeld een leuke teambuilding activiteit om de collega's ook buiten het werk beter te leren kennen.

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Kan jij ons helpen om deze belofte waar te maken? Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe state-of-the-art project? Solliciteer dan snel

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?