The place to sea.

There is a new job for you just around the CORNR

The CORNR Hotel wordt een **** superior met 60 kamers. We willen een nieuwe referentie worden op het vlak van service, klantvriendelijkheid en zorgeloos genieten aan zee. En daarvoor hebben we jou nodig! 

Zin om te werken in een gloednieuw, state-of-the-art gebouw met alle faciliteiten die de moderne gast verwacht van een viersterrenhotel? Wil jij samen met ons de handen uit de mouwen steken om dit nieuwe hoofdstuk van gastvrijheid-aan-zee te schrijven? Word jij een van de gezichten van The CORNR Hotel? Lees vlug verder en ontdek de vacatures of onze jobdag onderaan deze pagina. 

We verwelkomen onze eerste gasten half juni en hopen jou in ons team op te nemen in april-mei. Interesse? Inchecken!

Zon & zee zonder zorgen

Ons hotel bevindt zich op 75 m van het strand van Nieuwpoort, de new kid on the block langs de Belgische kust. Dat wordt dus werken op een boogscheut van zee. In een sfeer die kwaliteit en huiselijkheid uitstraalt. Want zowel onze businessgasten als de toeristen willen volop genieten van de unieke sfeer van een kusthotel. Van het inchecken tot het uitchecken. Van ontbijt tot avondmaal. Van de kamer tot de fitness en van de wellness tot het dakterras met stadstuin. Ook voor ons team zorgt deze aangename sfeer voor extra werkplezier en -voldoening.

Een nieuwe start

The CORNR Hotel wordt niet alleen een nieuwe start voor jou, ook voor ons is het een volledig nieuw verhaal. We rekenen op jou om dat verhaal samen met ons te schrijven. Dat betekent dat je – zeker in het begin – je job heel ruim en flexibel zal kunnen invullen. Bijspringen waar het moet, samenwerken met je collega’s en mee denken met onze gasten.

🎶We are fa-mi-ly🎶

The CORNR Hotel**** is onderdeel van ons familiebedrijf, net als Belgo restaurant. Al drie generaties lang zijn we actief aan de kust en in Nieuwpoort, waar we nog horecazaken uitbaten, waaronder Hotel Uilenspiegel. Ook van ons team willen we een hechte groep maken waar iedereen op elkaar kan rekenen. Je bent voor ons geen nummer, maar staat wel op nummer 1 in ons prioriteitenlijstje. Dat betekent dat we voor je zorgen en dat je op ons kan rekenen zoals wij op jou rekenen. Flexibiliteit en verantwoordelijkheid gaan hand in hand.

Vierkant achter jou

Je begrijpt het: we willen een engagement op lange termijn met je aangaan. Met de juiste attitude kan je bergen verzetten en wij bieden je de omkadering om te blijven groeien en bij te leren. We bieden je een correcte verloning en alle kansen om jezelf te ontplooien binnen een sterk team en in een zalige werksfeer. En dat allemaal just around The CORNR Hotel.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

ONZE BELOFTE VOOR ONZE KLANTEN

Durf te dromen.

Laat u verwonderen door The CORNR Hotel, ons gloednieuwe hotel in Nieuwpoort. Ons team zet met plezier die ‘extra mile’ voor u om die droom te realiseren. We spelen graag in op uw persoonlijke behoeftes en wensen. Niets is ons teveel. U speelt de hoofdrol. Hier vindt u een oneindige waaier aan activiteiten en faciliteiten waardoor u zorgeloos geniet. The CORNR Hotel is uw baken voor zowel mentale rust als een bruisende vakantie. Hier krijgt u zuurstof. Op alle vlakken. Met de zee net om het hoekje, ons moderne state-of-the-artgebouw en ons hulpvaardig team hebben we alle troeven in handen om uw horizon te verbreden.

Gastvrijheid zit in ons DNA.

Details zijn bij The CORNR Hotel geen details maar de hoofdzaak. Ze maken het verschil en toveren die glimlach bij onze klanten. We ontvangen iedereen met open armen. Bent u op zoek naar dat ene plekje waar u zich kunt ontspannen? Voelt u zich goed in een mooie omgeving omringd door vriendelijke medewerkers, dan zit u hier goed. Gastvrijheid zit in ons DNA. We reiken u alles aan om u thuis te voelen. We zetten ons blijvend in om uw beleving optimaal te houden. Ga op reis naar The CORNR Hotel en kom hier thuis. Kom tot rust. Laat alle dagdagelijkse beslommeringen achter u. The CORNR Hotel - team zorgt graag én met de glimlach voor u. U voelt het, The CORNR Hotel leeft. Brengt mensen samen. We bieden een ervaring die gewoon af is en dat is goud waard. En ook al zijn we nieuw, we zijn uw vaste baken aan de heerlijke kust.

Kan jij ons helpen om deze belofte waar te maken? Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe state-of-the-art project? Solliciteer dan snel

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier