Welkom op de jobsite van Cornerstone!

Welkom op de jobsite van Cornerstone!

Welkom op de jobsite van Cornerstone!

Sinds 2018 heeft de bloeiende Horeca-groep Cornerstone zich gevestigd in Nieuwpoort-Bad. De groep omvat het moderne viersterren The CORNR Hotel. Op dezelfde prestigieuze locatie bevindt zich Nobla restaurant, een restaurant waar een unieke sfeer en setting vooropstaan. Daarnaast baat Cornerstone ook Hotel Uilenspiegel uit, strategisch gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort-Bad. Op de Zeedijk vinden we Belgo restaurant en apérobar Smak & Saga. Cornerstone staat synoniem voor diversiteit en biedt tal van kansen binnen een dynamische en veelzijdige omgeving.

Bij de Cornerstone groep geloven we dat het succes van onze onderneming schuilt in het team dat ons dagelijks ondersteunt. Wij zijn op zoek naar gedreven, gepassioneerde individuen die ons willen helpen in onze missie om Nieuwpoort-Bad niet alleen als een bestemming te positioneren, maar ook als een onvergetelijke ervaring voor al onze gasten. Of je nu een carrière zoekt in de hotellerie, de gastronomie of klantenservice, bij ons vind je een omgeving die groei, ontwikkeling en innovatie bevordert.

Ons team is de kern van alles wat we doen. Daarom investeren we in onze mensen door training, ontwikkelingsmogelijkheden en een cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Sluit je aan bij de Cornerstone Groep en word deel van een avontuur waar jouw werk direct bijdraagt aan het creëren van memorabele momenten voor onze gasten. Ontdek onze openstaande vacatures en laat ons samen Nieuwpoort-Bad op de kaart zetten.

Huidige vacatures en spontane sollicitaties:

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Waarom werken bij Cornerstone?

Deel van een sterk team

Sluit je aan bij Cornerstone en word onderdeel van ons hechte en dynamische team. Bij ons is elke dag een kans om je passie voor kwaliteit en klantbeleving te laten zien. In een omgeving waar een positieve sfeer heerst en collegialiteit voorop staat, vind je collega's die meer dan alleen teamgenoten zijn; ze zijn vertrouwenspersonen op wie je altijd kunt bouwen. Bij Cornerstone is iedereen een cruciale schakel in ons succesverhaal. We beloven je niet alleen een baan, maar een carrièrepad waar waardering en ondersteuning centraal staan. Kom erbij en ervaar zelf hoe het is om deel uit te maken van een team dat dagelijks streeft naar het creëren van onvergetelijke momenten voor onze klanten.

Correcte verloning

Bij Cornerstone zijn we overtuigd van de kracht van langdurige relaties met onze medewerkers. We begrijpen dat succes een teaminspanning is en waarderen de unieke bijdrage van iedereen. Bij ons gaan toewijding en passie hand in hand met een eerlijke beloning. Je kunt rekenen op een competitief brutoloon, aantrekkelijke extralegale voordelen, en een gegarandeerde stipte betaling. Wij hechten groot belang aan een gezonde werk-privé balans en bieden daarom flexibiliteit waar dat mogelijk is. Bij Cornerstone kom je terecht in een omgeving waar jouw welzijn voorop staat en waar je gestimuleerd wordt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan jouw toekomst in een organisatie die jouw inzet en talent echt waardeert.

Zon & zee zonder zorgen

Ons hotel bevindt zich op 75 m van het strand van Nieuwpoort, de new kid on the block langs de Belgische kust. Dat wordt dus werken op een boogscheut van zee. In een sfeer die kwaliteit en huiselijkheid uitstraalt. Want zowel onze businessgasten als de toeristen willen volop genieten van de unieke sfeer van een kusthotel. Van het inchecken tot het uitchecken. Van ontbijt tot avondmaal. Van de kamer tot de fitness en van de wellness tot het dakterras met stadstuin. Ook voor ons team zorgt deze aangename sfeer voor extra werkplezier en -voldoening.

Moderne werkomgeving

Werken in een gloednieuw hotel, het is een ervaring. Of het nu is in de hypermoderne keuken of in de luxueuze kamers, de werkdag verloopt veel aangenamer. Kom het zelf ontdekken!

Work hard - Play hard

Bij Cornerstone geven we de medewerkers graag de mogelijkheid om opleidingen te volgen, dit kan zelfs betaald! Daarnaast plannen we ook geregeld een leuke teambuilding activiteit om de collega's ook buiten het werk beter te leren kennen.

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Kan jij ons helpen om deze belofte waar te maken? Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe state-of-the-art project? Solliciteer dan snel

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?